Op onze homepage ziet u een button laat uw onbetaalde facturen innen. Hier kunt u zich eenvoudig online aanmelden. Na uw aanmelding ontvangt u per e-mail een inlogcode en wachtwoord voor uw eigen klantenportaal.

Wanneer u per e-mail uw eerste zaak indient, maken wij een account voor u aan en versturen wij de inloggegevens per e-mail. Bovenaan op onze homepage kunt u via de button klantenportaal eenvoudig inloggen.

Elke volgende zaak kan met 1 klik op de knop worden ingevoerd via uw eigen klantenportaal.